caffe Savoia


 Novo mjesto u gradu koje ima za cilj da se u moderno opremljenom ambijentu gosti, prije svega, osjećaju ugodno. Uz vrhunsku uslugu i specijalitete italijanske kuhinje, od kojih su mnogi novitet na našim prostorima, caffe "Savoia" je i savršeno mjesto za druženje i provod u večernjim satima. Vikendom, cafe "Savoia" se pretvara u stecište mlade populacije, a sve to zahvaljujući odlično organizovanim nastupima DJ-eva i domaćih estradnih umjetnika.


Ocjene:

Ambijent - 9/10 (kompletan enterijer je vrhunski dizajniran, i odiše udobnošću i komforom. Pomalo nepraktičan za gostovanja)

Usluga - 9/10 (Osoblje će u svakom trenutku biti ljubazno i spremno da učini i više nego što je potrebno, kako bi gostu obezbijedili ugodan provod. Nekad će se desiti da, zbog izuzetne posjećenosti, malo pričekate da biste bili usluženi)

Hrana i piće - 10/10 (Od dekoracije i izgleda do serviranja i ukusa, jednom riječju - perfektno!)

Muzički program - 9/10 (tehnička oprema u Savoi je na vrhunskom nivou, veoma kvalitetno ozvučen prostor sa jasnim, punim zvukom koji opet ne smeta normalnoj komunikaciji. Muzički žanrovi koji se mogu čuti idu od chillout-a, preko latino i house zvuka do - domaćih hitova)

Opšti utisak - 10/10 (jedno od mjesta u gradu koje definitivno treba posjetiti!)

Нема коментара:

Постави коментар