Tapas bar Las Ramblas

Prvi tapas bar u Crnoj Gori " Las Ramblas " se nalazi u strogom centru Bara. Vrhunska usluga, autentična španska kuhinja, kao i veliki izbor svih vrsta pića učiniće vam boravak u ovom lokalu prijatnim i nezaboravnim.

Ocjene:

Ambijent - 9/10 (Enterijer dizajniran u klasičnom stilu španskih bar-ova u kombinaciji drvo-staklo, sa velikim šankom koji je centralno pozicioniran. Slike i posteri sa tematikom koride i španskih plesova čine da osjetite španski duh i da uživate u boravku. )

Usluga - 10/10 (Osoblje koje se prema vama ophodi prijateljski i neformalno, uvijek sa osmijehom i po nekom šalom, što će vas definitivno oraspoložiti i uljepšati vam dan. Bez obzira na broj gostiju u lokalu, nikada nećete čekati duže od jednog minuta da budete usluženi)

Hrana i piće - 10/10 (Izgled i ukus jela koja su na meniju Las Ramblasa će vas očarati! Još ako tome dodate bogatu ponudu domaćih i stranih vina, koktela i bezalkoholnih pića, imate sve što vam treba za potpuni ugođaj)

Muzički program - 10/10 (Relaksirajuće zvuke Jazz-a možete čuti većim dijelom dana, dok uveče muzički program dobija na težini pa varira od RnB-a, preko House-a do - Rock-a. Domaće "narodne" muzike gotovo da nema, što, obzirom na njen kvalitet, uopšte nije nedostatak. Baš suprotno!)

Opšti utisak - 10/10 (Ako želite da se dobro provedete, opustite i uživate u prijatnoj atmosferi - Las Ramblas je pravo mjesto!)

Нема коментара:

Постави коментар